Contact
Jacqueline de Vries
+31 6 250 206 83
Will ’t Hooft
+31 6 811 719 12
E-mail: info@anymea.nl

Hallo,
Ik ben Will, vader, loopbaancoach en pedagoog. Ook maak ik graag muziek op mijn gitaar waarbij ik het liefst ook zing.
Mijn passie voor coaching heeft mij veel ervaring en plezier gebracht. Ik ben het liefst met mensen in de weer om te proberen hun problemen op te lossen of te helpen om zich verder te ontwikkelen. Waarom doe ik dat zo graag? Het is mijn overtuiging dat alleen door samenwerking en bewust samenleven wij onze beschaving kunnen behouden en verder kunnen evolueren. Het is ons aller maatschappelijke taak om hieraan bij te dragen vanuit het eigen talent. Wij bouwen zo niet alleen aan het leven van alledag, maar ook aan de toekomst voor onze kinderen.
Mijn ambitie is om samen met mijn compagnon Jacqueline onze praktijk Anymea tot in lengte van dagen te kunnen blijven inzetten om jonge kinderen, scholieren, jongvolwassenen en volwassenen te coachen en te begeleiden om van hun eigen leven en dat van de mensen om hen heen het beste te maken.
Ik hoop dat ik een beeld heb kunnen schetsen van mijzelf en verwelkom u graag als klant!
Hartelijke groet,

Will Oranje-’t Hooft


Hallo,
Mijn naam is Jacqueline. Ik ben een trotse moeder, maar ook pedagoog en coach. Ik ben verder dol op spelletjes, dans en muziek.
In mijn theater- en balletopleidingen ben ik met pedagogiek in aanraking gekomen. Middels studie en vooral veel ervaring heb ik een eigen visie op coaching en begeleiding ontwikkeld. Ik ga altijd uit van de sterke kanten in ieders persoonlijkheid en werk van hieruit aan versterking van de eigen geestkracht. Naast het gebruik van de bekende hulpmiddelen heb ik ook veel eigen methodes ontwikkeld. Ik leer van elke klant en dit helpt mij om mijzelf ook te blijven ontwikkelen.
Mijn ambitie? Coachen, helpen, testen en adviseren, begeleiden, trainen, zoveel mogelijk! Ik wil dit ook zo lang als mogelijk blijven doen. Daarom werk ik met zoveel plezier samen met mijn compagnon Will om Anymea een blijvend deel van ons bestaan te laten zijn.
Het doet mij genoegen u als klant te ontmoeten!
Welgemeende groetjes,

Jacqueline de Vries-Fredrikze